corporate

een greep uit onze projecten

De Raad van Kinderen

Kinderen vinden oplossingen voor de maatschappelijke dilemma’s van bedrijven. Onder de vlag van de Raad van Kinderen koppelt de Missing Chapter Foundation, opgericht door Laurentien van Oranje, basisscholen aan organisaties die hun strategische dilemma’s op een andere manier willen bekijken.

Lees meer
Unilever Sustainable Living Event

Unilever heeft ambitieuze doelen met betrekking tot het milieu. In november 2010 ging het bedrijf van start met het Unilever Sustainable Living Plan en verbond het zich aan een tienjarige reis op weg naar duurzame groei. Met het Sustainable Living Plan neemt Unilever verantwoordelijkheid voor de hele waardeketen.

Lees meer
MHB

MHB ontwikkelt, produceert en monteert hoogwaardige gevels, deuren en ramen, opgebouwd uit glas en (veelal) stalen profielen. In 2011 heeft MHB de ramen van het Bauhaus gebouw in Dessau onzichtbaar vernieuwd met hun unieke slanke stalen raamprofielen die voldoen aan alle hedendaagse eisen van wind- en waterdichtheid en isolatie. Green Dream Productions maakte deze reportage.

Lees meer
GasTerra Transitie Jaarprijs

Elk jaar reikt GasTerra de GasTerra Transitie Jaarprijs uit voor de beste ideeën van HBO studenten in het kader van energietransitie. Green Dream Productions verzorgde in 2012 de werving van studenten en natuurlijk de filmpjes van de genomineerde kandidaten en de dagreportage van het event.

Lees meer
NRG Battle

De NRG Battle is een event van Studentsmedia waar studenten een dag lang werken aan een vraagstuk van een bedrijf in de energiesector. In 2011 maakte Green Dream Productions reportages van 15 teams die ook na de NRG Battle verder werkten aan hun case. Van de winnaars van de NRG Battle maakten we eenzelfde item […]

Lees meer