Over ons

 

uitvinderswedstrijd voor jongeren bij RTL4

Green Dream Productions een allround, full service mediaproductiebedrijf dat gelooft dat media bij kan dragen aan een positieve ontwikkeling in de wereld. Sinds 2009 maken we televisieproducties, commercials, educatieve films en corporate films, gericht op de maatschappelijke bewustwording van de kijker. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk van klanten en partners opgebouwd en een aanzienlijke kennis op het gebied van duurzaamheid, techniek en innovatie.

Green Dream Productions zoekt raakvlakken, verbindt partijen en vertaalt een boodschap op een sympathieke, speelse en doeltreffende manier naar de doelgroep.

Inmiddels heeft Green Dream Productions televisieprogramma’s gemaakt voor o.a. RTL4, National Geographic Channel, Disney XD, RTL 7 en RTLZ en commercials voor o.a. NOC*NSF. We maken (educatieve) films voor diverse opdrachtgevers zoals overheden en multinationals. Ook ontplooien wij ons op het gebied van narratieve fictiefilms. Onze eerste korte film Intermezzo is zojuist in première gegaan en direct geselecteerd voor het Eindhovens Filmfestival.